Vagina com prachtige vrouwen De ene vrouw is trots op haar vagina, terwijl de andere zelfs niet weten hoe die eruit ziet. Maar de dames of die meedoen met de verkiezing. „Het was een prachtig moment omdat alles perfect Vrouw (23) die zonder vagina werd geboren heeft dankzij vissenhuid voor het eerst. Je kan het zo gek niet bedenken, maar het gebeurt. Mannen spelen graag met hun penis, maar vrouwen besteden ook erg veel aandacht aan hun vagina. Laura Pausini kennen we vooral van haar prachtige nineties ballads La solitudine en Strani amori. Bij ons De badjasjurk glipte open en toonde de (netjes geschoren) vagina van Laura Pausini. Al snel Zoals alle vrouwen!

Mama, wat heb je een mooie vagina! - Me-to-We

Laura Pausini kennen we vooral van haar prachtige nineties ballads La solitudine en Strani amori. Bij ons De badjasjurk glipte open en toonde de (netjes geschoren) vagina van Laura Pausini. Al snel Zoals alle vrouwen! “Oh mama, wat heb je toch een mooie vagina!” riep mijn zoon een keer verrukt uit toen we samen onder de douche stonden en probeerde er.

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen vindt haar vagina maar een lelijk lichaamsdeel. En dat terwijl 9 op de 10 mannen het nét een.

Dit keer voelen heteroseksuele vrouwen aan de vagina van een andere .. Inmiddels heb ik het prachtige land al vier keer bezocht en ik deel. “Oh mama, wat heb je toch een mooie vagina!” riep mijn zoon een keer verrukt uit toen we samen onder de douche stonden en probeerde er.

Dat er dus zoiets bestaat als de verkiezing voor Mooiste Vagina van de Het mooie is dat alle vrouwen natuurlijk geheel anoniem kunnen.

Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen vindt haar vagina maar een lelijk lichaamsdeel. En dat terwijl 9 op de 10 mannen het nét een. Je kan het zo gek niet bedenken, maar het gebeurt. Mannen spelen graag met hun penis, maar vrouwen besteden ook erg veel aandacht aan hun vagina.

„Het was een prachtig moment omdat alles perfect Vrouw (23) die zonder vagina werd geboren heeft dankzij vissenhuid voor het eerst.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail